تاریخ انتشار : 30 آذر 1392 11:39

یک مقام قضایی:

ازدواج های دانشجویی دوامی ندارد

معاون اجتماعی دادگستری کرمان گفت: 90 درصد ازدواج هایی که از طریق دوستی های خیابانی و اینترنتی بوده است، به طلاق منجر شده اند.

1600.jpg

حمید خالقی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کویر، اظهار کرد: ازدواج‌های دانشجویی نیز چندان زندگی موفقی را رقم نزدند و در عمل می‌توان این گونه انگاشت که ازدواج‌های دانشجویی نیز دوامی ندارد.

این مقام قضایی گفت: در استان کرمان شاهد رشد 31 درصدی درخواست طلاق از سوی زوجه و 33 درصد از سوی زوج هستیم.

خالقی با بیان اینکه 13 درصد ازدواج‌ها در استان کرمان منجر به طلاق شده است، گفت: آمار طلاق در نیمه دوم سال گذشته نگران‌کننده است.

وی علت بسیاری از جدایی‌ها را ناآگاهی زوج‌ها از زندگی مشترک دانسست و افزود: بررسی‌های به‌عمل آمده بیانگر این واقعیت است که زوج‌ها راه و رسم زندگی مشترک را نمی‌دانند.

معاون اجتماعی دادگستری کرمان اظهار کرد: آمارها بیانگر این امر است که مسائل «جنسی»، «اقتصادی» و «مداخلات» مهمترین دلایل مطرح شده از سوی زوج‌های جوان متقاضی طلاق هستند. همچنین اعتیاد، مشکلات معیشتی، سوء رفتار زوج‌ها، ازدواج‌های تحمیلی و مصلحتی، فساد اخلاقی و خیانت زوج‌ها به یکدیگر از دیگر دلایلی است که مورد استناد زن و شوهرها برای ارایه دادخواست طلاق بوده است.