تاریخ انتشار : 27 آذر 1392 13:49

رییس کمیته خانواده مجمع تشخیص مصلحت نظام پیشنهاد داد

نظام جامع حقوقی جوانان تدوین شد

رییس کمیته زنان و خانواده مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستار تدوین نظام جامع حقوقی در حوزه جوانان شد.

80706367-4411427.jpg

به گزارش خبرنگار سرویس «جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، لیلی بروجردی در نشست تخصصی پژوهش در حوزه جوانان، افزود: تحقیقات حوزه جوانان نسبت به تحقیقات زمینه‌هایی مانند علوم اجتماعی نوپاست، بنابراین فاصله آنچه که هست و آنچه که باید باشد، زیاد است و باید تلاش کنیم این فاصله کاهش یابد.

وی تاکید کرد: با توجه به تنوع موضوعات حوزه جوانان، لازم است تحقیقات میدانی در این حوزه انجام شود. ولی در مرحله‌ای این تحقیقات نتوانست خود را به نتیجه برساند. برخی از پژوهش‌ها نیز باید به عنوان تحقیقات درونی انجام شود، ولی جای این نوع پژوهش نیز در حوزه جوانان خالی است. بنابراین باید سهمی برای این گونه پژوهش‌ها در نظر گرفته شود و با جمع‌آوری تحقیقات پایه‌ای، به تولید دانش بنیان دست یابیم.

رییس کمیته خاص زنان و خانواده مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: روش تبدیل تحقیق پایه‌ای به تحقیق مورد استفاده برای برنامه‌ریزان وجود ندارد و ما هنوز نتوانسته‌ایم در این زمینه به تعمیق یک باور در حاکمیت برسیم؛ چون به متدلوژی یک باور نرسیده‌ایم.

بروجردی در پایان تاکید کرد: لازم است رویدادهای اجتماعی زمینه‌ساز تدوین یک نگاه حقوقی و مجموعه قانونی در حوزه جوانان شود.