تاریخ انتشار : 24 اردیبهشت 1392 16:4

پورابراهیمی:

تخلف دولت در فروش بخشی از سهام هلدینگ خلیج فارس باید پیگیری شود

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد که باید تخلف دولت در مورد فروش بخشی از سهام هلدینگ خلیج فارس پیگیری شود.

18[1]-1.jpg

محمدرضا پورابراهیمی در صحن علنی امروز و در جریان بررسی بند مربوط به فروش حداقل پنج درصد از سهام هلدینگ خلیج‌فارس برای پرداخت مطالبات ایثارگران در اخطاری با استناد به اصل 52 قانون اساسی در اخطاری، گفت: موارد مطرح شده در مورد اینکه دولت اجازه انجام معامله قبل از کشف قیمت سهام شرکت هلدینگ را ندارد امری درست است و دولت خلاف مقررات این کار را انجام داده و باید از مجاری قانونی پیگیری شود.

وی افزود: بحث دیگر بر سر آن است که طبق قانون برنامه پنجم، هیات عالی واگذاری باید نسبت به روند واگذاری سهام نظارت‌های لازم را انجام داده و اقدامات را انجام دهد، اما اینکه در بودجه حکم آورده شود که 50 درصد از سهام برای پرداخت مطالبات ایثارگران هزینه شود کار را با چالش مواجه می‌کند و خلاف قانون برنامه است.

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: باید تخلف دولت در خصوص روند فروش بخشی از سهام هلدینگ خلیج‌فارس پیگیری شود اما نباید این موضوع دستاویزی شود که بر اساس آن حکمی در لایحه بودجه آورده شود که دولت چگونه این سهام را هزینه کند.